Idag är det tisdag

Idag har vi varit hos specialisttandläkaren på Huddinge med Amanda. Hon är så rädd för tandis så hon fick komma dit för att få hjälp med sin rädsla och att få laga sina tänder. Idag så fick hon träffa den gulliga tandläkaren Cecilia och tandsköterskan Eva. Amanda fick spola vatten i muggen och suga upp det sen och skjutsa sköterskan upp och ner i stolen :-)
Så kommer vi att få göra några ggr tills Amanda kan slappna av. Nästa gång vi ska dit är 7 februari. vi är så stolta över vår prinsessa för hon var verkligen duktig. Hon kramade om sköterskan oxå..Vi åkte hem och tog det lugnt ett tag, åt och jag ammade Viktor och sen åkte jag och fixade svinen.
Senare på em så gick jag och Amanda iväg på hennes nya aktivitet, körlek i kyrkan. Barnen fick sjunga, dansa och leka och amanda tyckte det var roligt. Det var en väldans fart på barnen och dem verkade gilla det. Det var ca 8-9 barn och dem var runt 4-5 år.Idag har Viktor namnsdag och det har vi firat med hemmagjorda semlor och present till namsdagsbarnet :-)
Nu väntar sängen och i morgon är det ännu en späckad dag..
Natti natti..

Kommentarer

Skriv en snäll kommentar här:

Vad heter Du ?:
Glöm inte bort mig

E-postadress: (bara jag ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0