Ute hela dagen

Hej på er

Vi återvände nyligen hem från en dag på stan och vi avslutade med att kolla på en fotbollsmatch med gubbens kompis. Först åkte vi till centralen och gick ända till Djurgården och Amanda var så duktig, vi hade tänkt att ta båten men den hade precis gott så vi gick. På Djurgården kollade vi på båtarna som var och hälsade på i Stockholm nu, bl a Ostindienfararen. Dem var jättevackra och det var hyfsat med folk men inte så farligt för vi kom såpass tidigt. Vi gick aldrig på båtarna för det skulle kosta 350 kr för oss och det tyckte vi var så dyrt..

Sen njöt vi av våran picknick i skuggan på en filt och bara mös, Viktor sov som en liten gris och Amanda sprang omkring. Det var lyckat och jag var glad att gubben fixade att vara med oss.


Efter det så promenerade vi till Stadion och kände av atmosfären bland Marathonlöparna och det var oxå häftigt. Amanda och Viktor delade vagnen en stund för Amanda var trött i benen men hon har varit så duktig och gått så långt..

Sen avslutade vi våran dag i Enskede och tittade på fotboll och käkade glass.

Snart blir det att laga mat och sen lugn, lugn, lugn och bara njuta med mina kärringar och teven :D


Mina fina älsklingar...


Vi bakar för hela slanten

Idag har jag jobbat ännu en dag och det har gått bra, vi har bakat en massa bröd som vanligt i vårat bageri. Vi gjorde brownies oxå och dem såg jättesmarriga ut :-)
Vad varmt det har varit idag och det är härligt att värmen äntligen har kommit och nu verkar den ska stanna över helgen oxå så det är bara till att njuta..Nu måste jag ta hand om min griniga dotter som är trött och ska sova..

Detox

Idag onsdag börjar jag med en detox utrensning av min kropp, en rening av slaggprodukter ifrån min kropp och jag använder en produkt som heter MethodDraine Detox från hälsokosten.
 
Har länge tänkt på att göra detta och igår så köpte min älsklingdenna kur till mig så nu har jag börjar idag och här har jag tänkt att skriva om den resan..Häng gärna på och gör det ni med eller skriv om era erfarenheter..

Jag ska använda denna produkt i 20 dagar och jag blandar 12 ml i 1 liter vatten och den ska jag dricka upp under dagens gång. Jag ska även dricka ca 2 liter vatten om dagen för att befrämja utdrivningen. I denna vätska är det örter som påverkar organen som sköter reningen i kroppen..
Jag kan behöva gå på toaletten oftare..Dem rekommenderar att göra detta ett par gånger om året för man blir piggare, får mer energi och känner sig inte lika tung i kroppen..

Min mors dag

På fm tog vi det lugnt hemma och vi hade bestämt innan att vi skulle till min mor och fika. Vi mötte Michis på torget, köpte röda rosor till mor och sen åkte vi dit och umgicks på em. Vi fikade och åt en tårta som inte var fräsch, dessvärre så åt jag en bit innan vi märkte det och efter det fick jag ont i magen och blev illamående. Pappa åkte tillbaks med tårtan och han fick dubbelt upp ekonomiskt tillbaks, så berättade dem att tio st till hade lämnat tillbaks den.

När vi kom hem hade gubben dukat och gjort fint hemma och vi åt middag och sen fikade vi och jag fick presenter av småttingarna, en bok, en Celine Dion skiva, ett örngott och ett kort på dem...Det var gulligt !

Det har varit ett underbart väder idag och det är jag så glad över, mer av det vill jag ha för min läkning...

Här kommer jag med några bilder från min mors dag !



Mors Dag

                                                                                                 



Dina barn tillhör dig inte de är söner och döttrar av själva livets längtan De kommer genom dig, men inte från dig och fastän de är hos dig tillhör de dig inte.

Du kan ge dem din kärlek, men inte dina tankar, för de har egna tankar.

Du kan hysa deras kroppar, men inte deras själar, för deras själar befinner sig i morgondagens land, som du inte kan besöka, inte ens i dina drömmar.

Du kan sträva efter att likna dem men försök inte att göra dem lika dig själv.

För livet går inte tillbaks och dröjer inte vid igår.

- Text av Khalil Gibran-


...


Läs det här !

Föräldrar ville sälja baby på eBay

Myndigheterna i södra Tyskland har tagit hand om en sju månader gammal pojke efter att hans föräldrar försökt sälja honom på eBay.

Föräldrarna satte in en annons där de ville sälja honom för en euro.

Annonsen fanns ute under drygt två och en halv timma och många hörde under tiden av sig till polisen. Pojkens mamma säger att det var ett skämt, uppger AP.



Lördag och ESF (förkortas så ?)

Idag har vi varit och storhandlat på Ica Maxi för en väldans massa pengar, men det var ett måste för det var helt tomt överallt och mat måste man ha....ÄTA bör man annars DÖR man..men ÄTER gör man och ändå DÖR man..
Sen köpte vi en hel del blommor till balkongen och det ska bli så roligt att få fixa till balkongen, det blir nog i morgon eller på måndag tror jag..

Jag var en sväng till apoteket och inhandlade pollen åtgärder till min mans näsa och ögon, stackarn, hans näsa bara rinner och rinner. Men nu hoppas jag att det blir bättre för honom..
Sen tog jag med mig Amanda och åkte till Kungens kurva och plockade upp Erre och Michis och deras mat dem storhandlat och så skjutsade vi hem dem till Aspudden.

Strax ska jag börja med middagen som idag bli tacos och det älskar jag..Ikväll blir det Charlotte Perelli på teven och Pub afton med mina kärringar i tråden..

Höres senare !

På väg...

åt rätt håll i mitt liv tror jag att jag är, upplever att jag har mer balans i mitt liv även om det är en bra väg kvar att gå.
Vill ha och målet är full harmoni med mig själv och i familjen. Det kommer, går framåt med små steg lugnt och stilla. Det kommer bakslag men jag måste ha en tro på att det blir bättre för annars tappar jag tron på mina drömmar..

                                                                                                

Saknad ?

Kanske någon månntro har saknat mina inlägg ? Har ju inga direkta bloggvänner som många andra har, en del har ju hur många länkar som helst till sina bloggvänner och det är ju hur coolt som helst. Det vill jag oxå ha :-) En snäll, lite snurrig  4 barns mamma som älskar när det rör på sig i mitt liv och då menar jag inte en massa intriger eller falska spel..Jag älskar att vara aktiv och umgås samtidigt som jag är en njutningsmänniska som försöker fånga nuet.

Kan vara rätt svårt iblan med tanke på min levnadssituation men jag försöker göra det bästa av min situation..

Men vill du bli min bloggvän så blir jag jätteglad :-)

Hörs senare !!!

Hallå i rymden :-)

Nu är jag tillbaka i etern, min blogg har blivit flyttad idag.


Amanda har ramlat

Igår på körleken så ramlade gumman och slog sin näsa gul och blå


.

image262

Idag tänker jag på...

Mattias som flyttar in i sin första lägenhet.  Grattis och Lycka till Mattias !


Konsert

God morgon på er :-)

Ännu en ny vecka ha anlänt. Här är det ganska bra, har lite ont i magen och känner mig illamående, hoppas det försvinner tills ikväll då vi ska på konsert. Vi ska nämligen gå och titta på Sandra som ska sjunga med sin kör i Philadelfiakyrkan och det ska bli skoj.  Sandra har en jättefin sångröst och hon verkar tycka det är roligt med kören och att sjunga gospel. Det blir jag, Amanda och Michaela som åker dit.

Igår var en alldeles underbar som vi tillbringade ute i solen och naturen, jag älskar denna värme och solsken som lyst upp några dagar. Vi var hos mina föräldrar och njöt hela dagen, vi grillade korv och bara hade det gott.

Nu ska jag dricka kamomillte och sen ringa och boka en tid för massage som jag fick i julklapp :-)

.

image260

Glasögon

Hej :-)

Det är slött av mig i mitt bloggande, kommer mig inte riktigt för att skriva regelbundet. Ingen speciell anledning utan det är bara känslan som inte riktigt infinner sig.
Nu händer det lite saker för mig, jag har nämligen börjat jobba deltid 2 dagar i veckan. Jag började i tisdags och det var roligt att komma tillbaks och träffa alla, men nu i helt nya lokaler.
Dock så var det väldigt svårt att åka ifrån Viktor och vara ifrån honom hela dagen. Jag tror iaf att det är bra att vi är ifrån varann då vi levt i symbios i 9 månader nu, han är ju så snuttig...Sen är det nyttigt för pappa att vara lite själv med honom.
Jag ska jobba tisdagar och torsdagar så i morgon är det dax att jobba igen...

Idag har vi varit och träffat ögonläkaren med Amanda och hon var så duktig, hon fick först droppar för att förstora pupillerna och sen fick vi vänta en timme och sen fotograferade dem ögonbottnarna och sen kollade dem synen. Amanda var tålmodig och det visade sig att hon ska ha glasögon för hon är långsynt och har ett brytningsfel. Hon ska använda dem hela tiden för att hennes syn ska kunna utvecklas fullt ut, det gör dem som mest i 6 års åldern.

När vi kom hem så gick vi på en gång till optikern och beställde 2 par glasögon till Amanda som kommer om  14 dagar...

image259

I morgon fyller grisen år....

Amanda fyller 5 år i morgon, hon blir stora tjejen !!! Tiden bara rasar iväg, jag förstår inte riktigt hur fort det går. I morgon är det 5 år sen vi tog en taxi från Tensta (vi bodde där då) in till Karolinska sjh. Från det vi kom dit så tog det en och en halv timme tills hon var ute...Det gick med en rasande fart.

Idag har vi varit på simskola och det bara släpper mer och mer för Amanda för varje gång. Hon tycker det är roligt. Nu har vi börjat träna simtag och vi gör flytövningar..

Nu ska jag gå och natta för i morgon blir det kalas...

image258

1 Maj

är det idag och vi har inte demonstrerat, nej.

Denna dagen bestod till största delen för mig av städning av min yngsta dotters rum. Jag har städat från golv till tak därinne och slängt en säck med gamla trasiga leksaker och annat skräp, det är så skönt att det är gjort nu. Är inte så roligt att ha kalas på lördag och det är skitigt därinne.
För det mesta är det
älskling som städar därinnen men nu blev det jag som gjorde det..

På em och kvällen så kollade älskling och en kompis till honom på fotboll och handboll och jag gjorde hamburgare till oss.

Amanda och Viktor mår bara fint, dem är så goa tillsammans. Det märks att dem tycker om varann.
Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon är det full fart igen *kärlek till er*

                                                                                             image257

RSS 2.0